lauantai 7. syyskuuta 2013

Villatakki

 
Tänään on ollut  mahtava päivä, aurinko paistaa pilvettömällä taivaalla ja on lämmintä. Me olemme viettäneet aamupäivän Prinsessan koululla urheilupäivän merkeissä. Voi sitä liikunnan riemua, mikä loisti nuorempien koululaisten kasvoilta. Jostain kumman syystä aivan samaa riemua ei enää ylempiluokkalaisten olemuksesta huokunut :) Kivaa tuntui olevan silti aivan kaikilla. Saimme nauttia vanhempainyhdistyksen buffetissa herkullisista leivonnaisista ja makkarasta. Arpajaisetkin oli järjestetty ja mikä pararasta jokainen arpa voitti. Hauskaa oli!
 
 
*****
 
Sain muutama päivä sitten valmiiksi sen vaaleanpunaisen villatakin ja se on ollut kovassa käytössä. Aamuisin on jo melko kylmä ja takin alla tarvitaan lämmikettä. Iltapäivisin taas pelkällä villatakilla on pärjännyt.
 
 

 
Takin tekeminen oli minulle eräänlainen haaste, jonka asetin itselleni. Olin päättänyt, että opettelen tekemään palmikkoneuletta ja raglakavennuksen. Tekniikka sopi minulle erittäin hyvin, kun kaikki kappaleet tehtiin pyöröneuleena ja siten ei ollut saumoja ommeltavana, ainoastaan pieni pätkä kainaloiden alla. Lankana on Dalegran Falk, 100% konepestävä villa ja puikot nr 3 ja 3,5, lankaa kului 350g. Koko on 130cm.
 
 
Tässä vielä kuvia käyttäjän päällä.
 
 
*****
 
Ihanaa toivottaa teille
 
AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!
 

4 kommenttia:

 1. Kaunis takki todella. Tuo tekniikka on minustakin hyvä ja helppo lasten vaatteissa. Ei turhia saumoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvikirsikka! Raglahihavillapaitoja ja -takkeja tulee varmasti lisää...uusia malleja on hakusessa kokoajan.

   Poista
 2. Kaunis ja ihanan värinen villatakki !
  Sopii tytölle oikein hyvin :)

  VastaaPoista